Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztár-hírek

Cikkek

Szex nélül szereti egymást a Nagy Fogyás két sztárja

2008.02.27

Mi konzervatív pár vagyunk, nem szexelünk - jelentette ki a Nagy fogyás szerelmespárja, Bogi és Milán egy könyvbemutatón. A fiatalok, akik a mûsor alatt melegedtek össze, elárulták, nagyon jól megvannak együtt, de egyelõre az ismerkedés fázisánál tartanak.

 

Kristóf megtaposta Britney babáit

2008.02.27

VIVA Kristóf saját készítésű Britney jelmezével utasította maga mögé a Jose Armandónak öltözött Gáspár Győzikét a hétvégén rendezett sztárfarsangon. Kristóf még két babát is megtaposott, hogy élethűen idézze meg a szebb napokat is megért énekesnőt.

 

Jolie veszélyeztette a kisbabája épségét

2008.02.25

Angelina Jolie és Brad Pitt síelni vitték gyermekeiket. A hétvégén az egész család a Mammoth-hegy sípályáit rótta: a szülők síeltek, Maddox pedig showboarddal siklott le a hófödte leejtőkön. Még Jolie is lécre patant, pedig köztudottan gyermeket hord a szíve alatt.

 

Angelina: Bradtől vagyok terhes!

2008.02.25

Elismerte terhességét Angelina Jolie. A szép színésznő gömbölyödő pocakkal jelent meg egy nyilvános rendezvényen, minden kétséget kizáróan bizonyítva, hogy útban van Brad Pitt-tel közös új csemetéje.

 

Courteney teljesen lefogyott

2008.02.23

Tíz kilót fogyott Courteney Cox alig egy év leforgása alatt. Barátai szerint a színésznő túl sokat vállalt magára: gyereket nevel, válik, producerkedik, és színészkedik egyszerre, amivel a szervezete már nem tudja tartani a tempót.

 

Claudiától tudta meg Dundika hogy kell kislányt csinálni

2008.02.23

Liptai Claudia kioktatta Dundikát arról, hogyan kell kislánnyal teherbe esni. A Mokka műsorvezetője azt a módszert osztotta meg a szőke playmate-tel, amelyet Gesztesi Károllyal alkalmaztak, hogy lányuk szülessen.

 

Megszülettek J.Lo ikrei

2008.02.23

Megszülettek Jennifer Lopez ikrei! A babák tegnap hajnalban, egy Long Islandi kórházban jöttek a világra, az első sajtóértesülések szerint a kisfiú és a kislány, valamint édesanyjuk is jól érzi magát

 

Avril Lavigne gyereket vár

2008.02.23

Ha hinni lehet a híreknek akkor a fiatal énekesnő és férje gyermeket várnak.

 

Rajongói régóta csámcsognak Guti homoszexualitásán

2008.02.19

Hallgatnak a spanyol lapok Guti – állítólagos – homoszexualitásáról. Vagy azért, mert hazugságról van szó, vagy azért, mert nem sok bizonyíték támasztja alá a vádakat. Emlékeztes: a Real Madrid 31 éves futballistájáról egy olyan fotó jelent meg a spanyol Cuore című lapban, amelyen egy férfival csókolózik.

 

Botrány! Meleg csókot váltott a sztárfocista

2008.02.19

Tiltott csók botránkoztatta meg egész Spanyolországot. Guti, a Real Madrid sztárja ugyanis szenvedélyes csókot váltott egy férfival. Természetesen fotó is készült a jelenetről.